Restaurant Terwolde

Een unieke beleving bij de IJssel.

Een oude steenfabriek als brasserie gelegen naast de IJssel aan een haventje, dat is Brasserie Steenoven. Gelegen op recreatiepark De Scherpenhof in het dorpje Terwolde. Het restaurant is geopend voor ontbijt, lunch en diner en biedt verschillende arrangementen aan voor gasten van én buiten het recreatiepark.

Bij Brasserie Steenoven kun je genieten van een heerlijke maaltijd in een ontspannen en gezellige sfeer. Het menu is gevarieerd en biedt voor ieder wat wils. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een lekkere burger, een plate of een fingerfood voor bij de borrel. Daarnaast biedt het restaurant ook een kindermenu aan. Er is zelfs een gedeelte van de brasserie volledig ingericht voor kinderen en hun (speel)behoeften.

Meer dan een simpel menu

Niet alleen à la carte.

Eten & Drinken

Aan de oevers van de prachtige IJssel, waar de wilde paarden grazen aan de overkant en het uitzicht op de boten in de haven direct het gevoel van vakantie oproept. Daar is Brasserie Steenoven.

Outdoor Barbecueën

Gedurende de zomer zullen we vaak genieten van gezellige barbecues op ons ruime terras. Voor degenen die geen vlees eten, hebben we onder andere de Vega Burger beschikbaar.

Lopend buffet

Wil je graag genieten van heerlijke gerechten met een ruime keuze tijdens een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest? Overweeg dan om een lopend buffet te boeken in onze sfeervolle steenfabriek.

De Scherpenhof

Maak(t) de beleving compleet.

Naast Brasserie Steenoven biedt De Scherpenhof ook verschillende accommodaties aan op het recreatiepark. Zo kun je bijvoorbeeld overnachten in een luxe chalet of een gezellige stacaravan. Deze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en bieden een comfortabel verblijf op het recreatiepark.

Naast het restaurant en de accommodaties biedt recreatiepark De Scherpenhof nog veel meer faciliteiten. Zo is er een binnenzwembad, een speeltuin en kun je verschillende sporten beoefenen op de tennis- en voetbalvelden. Ook is het mogelijk om een bootje te huren en te varen op de nabijgelegen rivier de IJssel.

Heb je wat te vieren?

Niet alleen een restaurant Terwolde

Voor nu of langer

Hét restaurant in Terwolde

Brasserie Steenoven is een ideale plek om te genieten van een heerlijke maaltijd in een ontspannen en gezellige sfeer. Het restaurant biedt verschillende arrangementen aan en is daarnaast ook een onderdeel van recreatiepark De Scherpenhof. Hierdoor kun je genieten van een heerlijke vakantie met veel verschillende faciliteiten en activiteiten. Of je nu komt voor een dagje uit of voor een langer verblijf, bij Brasserie Steenoven ben je aan het juiste adres!

Brasserie Steenoven
Bandijk 60
7396 NC Terwolde

Openingstijden
Di. do. & vr.: 16:00 – 21.00 uur
Za. t/m zo.: 11.00 – 21.00 uur